Sale
Tixiyu 7 stks/set Kids Beschermende Gear met Verstelbare Helm Knie Pads Elleboog Pads Pols Pads voor Fiets Rolschaatsen-B08RNH6VDB

Tixiyu 7 stks/set Kids Beschermende Gear met Verstelbare Helm Knie Pads Elleboog Pads Pols Pads voor Fiets Rolschaatsen-B08RNH6VDB

€53,04 €12,13
Aantal:  
Model: B08RNH6VDB
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • Kniebeschermers en polsbeschermers: onze kniebeschermers, elleboogbeschermers en polsbeschermers gebruiken ook een harde buitenschaal om de knieën, ellebogen en polsen van kinderen te beschermen tegen vallen. Evenzo kan de externe high-density shell van onze kniebeschermers, elleboogbeschermers en polsbeschermers ook perfect voorkomen dat kinderen grazen letsel aan de knieën, elleboogbeschermers en polsbeschermers wanneer ze vallen.

 • 【Instelbaarheid en wasbaarheid】 Het ontwerp van de riem en de klittenbandsluiting maakt onze beschermende uitrusting gemakkelijk te dragen en aan te passen en kan perfect worden bevestigd op kinderhoofd, knieën, ellebogen en polsen, zodat het hele spel bescherming biedt. De schaal en de riem zijn wasbaar en super duurzaam, waardoor herhaaldelijk aankopen van inferieure nieuwe beschermingsmiddelen worden vermeden, waardoor je geld bespaart.

 • 【Meerdere sportbescherming】 Het is geschikt voor verschillende sporten zoals scooters, skateboards, fietsen, rolschaatsen, fietsen, rolschaatsen, enz.

 • Beschermende uitrusting set: kniebeschermers, elleboogbeschermers en polsbeschermers bieden uitgebreide veiligheidsbescherming voor uw kinderen.

 • Perfect cadeau voor kinderen: het perfecte cadeau voor kinderen op kinderdag, Kerstmis, verjaardag, Thanksgiving en andere feestdagen.

 • kogelpunt:
  Kniebeschermers, elleboogbeschermers en polsbeschermers zijn inbegrepen en bieden je kinderen volledige bescherming tijdens het sporten.
  Heldere kleuren helm met vlampatroon ontwerp, verbetert uw kind moed, energie, enthousiasme voor sport. De verstelbare riem en de gesp aan de zijkant zorgen voor een goede pasvorm voor uw kinderen.
  Materiaal: polyester + PP + EVA. Afmetingen: hoofdomtrek ca. 50-54 cm.
  De zachte schuimvulling van de helm absorbeert schokken en zorgt voor comfort. Verstelbare elastische bandjes zorgen voor een veilige pasvorm voor verschillende knie-, elleboog- en polsbanden.
  Ontworpen om kinderen perfecte bescherming te bieden voor skateboard, schaatsen, scooter, fietsen en vele andere buitensporten.

  Beschrijving:
  Kleur: roze/rood/blauw
  Materiaal: kunststof.
  Maat: één maat

  Inbegrepen:
  7 stks/set Beschermende Gear voor Kinderen


  Tixiyu 7 stks/set Kids Beschermende Gear met Verstelbare Helm Knie Pads Elleboog Pads Pols Pads voor Fiets Rolschaatsen-B08RNH6VDB