Sale
Kupper 12 inch Loopfiets Carbon Stalen Frame Geen Pedaal Wandelen Loopfiets Training Fiets voor Kinderen en Peuters 2 tot 6 Jaar Oud Wit.-B08JTMQG2R

Kupper 12 inch Loopfiets Carbon Stalen Frame Geen Pedaal Wandelen Loopfiets Training Fiets voor Kinderen en Peuters 2 tot 6 Jaar Oud Wit.-B08JTMQG2R

€50,50 €34,10
Aantal:  
Model: B08JTMQG2R
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • ✔ Favoriet: de best verkochte sportloopfiets beschikt over krachtige pedalen en gevoerde, krachtige zitplaatsen die zijn ontworpen om te voorkomen dat de kleine heupafstand van de kleine kinderen worden getrokken. Inclusief twee zitstangen voor de binnenpoten van 27cm tot 48cm. Ontworpen voor alle kinderen van 18 maanden tot 5 jaar, het is allemaal in één! Bovendien is het model uitgerust met mini-stuur en mini-grepen, ideaal voor kleine handen.

 • ✔ Gewicht: slechts 2,8 kg. Hij is gemakkelijk mee te nemen en ideaal om te fietsen, of het nu op de grond is (op de speeltuin, op het gazon of op het pad); het lichtgewicht fietsframe ontwerp maakt het makkelijker voor kinderen om hun fiets te bedienen en perfect voor kinderen om te beginnen met trainen.

 • ✔ Verstelbaar: eenvoudig te monteren: snelsluitclip, verstelbare zitting en thymohoogte. Fietsen groeien op met kinderen.

 • ✔ Opgroeien met je kinderen: het is een fiets die hen introduceert in de vrijheid, kracht en verantwoordelijkheid van het fietsen. Nu kunnen ze contact met je blijven wanneer je op reis bent. Kinderwagens of belachelijke kindertractoren zijn niet meer nodig.

 • ✔: Deze gebalanceerde fiets is gemaakt van roestvrij koolstofstaal en is bestand tegen een gewicht van 30 kg. Onderhoudsvrije ultralichte wielen met filter-verzegelde lagers en EVA-polymeerbanden, geen piercing, zacht, antislip rubberen handvat ontwerp om de handen van uw kind te beschermen, en dikke gewatteerde stoelen zorgen voor de meest comfortabele rit voor uw kind. Alle materialen zijn milieuvriendelijk, niet giftig en onschadelijk, geschikt voor kinderen om te gebruiken.

 • Productnaam: 12 inch gebalanceerd glijden
  modellen: balans auto, lichaam auto
  vliegen: Nee
  Kleur: wit, rood, blauw, zwart, geel
  frame structuur: totale auto
  configuratieniveau: Mini
  gelicentieerd eigen merk: is
  remsysteem: overige
  draaggewicht: 70 kg
  Materiaal: koolstofstalen auto
  grootte: 12 inch
  : Schijnloos
  Netto gewicht product: 2,8 KG
  Bandenconfiguratie: Opblaasbaar schuimwiel
  Materiaal: koolstofstaal, ABS-kunststof
  Leeftijd: 2 - 6 jaar oud
  aanbevolen hoogte: 90-120CM
  grootte wordt met de hand gemeten, met een 1-2CM fout is binnen het normale bereik
  voor vroege rijders - de perfecte eerste fiets voor vroege rijders. Ontworpen voor alle kinderen (18 maanden, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar en 5 jaar oud)
  Eenvoudig te monteren - snelsluitclip, verstelbare zitting en thm. Hoogte Fietsen groeien op met kinderen
  Lichtgewicht - ultralichte loopfiets voor kinderen (gewicht: 2,8 kg). Gemakkelijk voor jou en je kind om op te tillen en mee te nemen. Meer dan 1,3 miljoen kinderen kiezen. Neem lokale cursussen, avontuurlijke zones en rac
  ergonomische voetpedalen - ingebouwde voetenbanken met stuur waarmee jonge kinderen het evenwicht op de juiste plaats kunnen leren.
  : Draag beschermende uitrusting. Het is verboden om in het verkeer te gebruiken.

  Kupper 12 inch Loopfiets Carbon Stalen Frame Geen Pedaal Wandelen Loopfiets Training Fiets voor Kinderen en Peuters 2 tot 6 Jaar Oud Wit.-B08JTMQG2R