Sale
Jhua Magnetisch Speelgoed Magische Kubussen Magneetblokken voor Kinderen Magnetische Bouwstenen Bakstenen Speelgoed voor Volwassenen Stressverlichting Educatieve Puzzels-B07G9W4LN8

Jhua Magnetisch Speelgoed Magische Kubussen Magneetblokken voor Kinderen Magnetische Bouwstenen Bakstenen Speelgoed voor Volwassenen Stressverlichting Educatieve Puzzels-B07G9W4LN8

€42,21 €12,46
Aantal:  
Model: B07G9W4LN8
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • 【CONCURRERENDE MAGNETISCHE TEGELS EN GEWELDIG ENTERTAINMENT VOOR CREATIVITEIT EN TECHNIEK】 -7 stuks Magnetische stenen met verschillende vormen en kleuren om iets ingewikkelds te bouwen, je kunt uitgedaagd worden, maar je zult niet gefrustreerd raken door iets dat te moeilijk is. Magneten die gewoon op elke manier in elkaar worden gezet, zijn leuk.

 • 【EDUCATIEVE MAGNETISCHE BLOKKEN VOOR KINDEREN DIE HUN INTELLIGENTIE, CREATIVITEIT EN KUNSTMATIG ONTWIKKELEN】 -magneten speelgoed helpen kleurdiscriminatie bij kinderen en verbeeldingskracht te vergroten. Er zijn 54 slimme kaarten met 108 ideeën om kinderen te helpen bij het bouwen van verschillende constructies, het bevorderen van onafhankelijk denken, logische kracht en concentratie , waardoor hun zelfvertrouwen wordt vergroot.

 • 【GEWELDIG ENTERTAINMENT VOOR STRESS RELIEF, DEZE BRAINTEASER PUZZEL PAST VOOR VOLWASSENEN EN FAMILIEPLEZIER】 - saai? stressvol? wanhopig? NEE! ze bestaan ​​niet! deze magische kubussen brengen je zoveel plezier om het te matchen, je zult ook erg geïntrigeerd zijn door het geluid en verslaafd zijn aan het in elkaar passen van die stukken. Interessanter en spannender dan een traditionele snelheidskubus.

 • 【GEÏMPORTEERD ABS KUNSTSTOF MET INTERNATIONALE STANDAARD-, VEILIGHEIDS- EN MILIEUBESCHERMING】-permanent magnetisch materiaal dat de vormen van de 3D-puzzels intact houdt en die je vele jaren kunt gebruiken, met niet-giftig materiaal, absoluut geen scherpe / snijranden nodig instructies inbegrepen, en helpen kinderen om weg te blijven van elektronische producten om de ogen te beschermen.

 • 【HET MEEST GESPEELDE KERSTCADEAU, KINDEREN'S BESTE SPEELMAT, UITSTEKENDE ENTERTAINMENT VOOR VOLWASSENEN, PRACHTIGE BRUG TUSSEN OUDERS EN KINDEREN】 - de kleine magische kubus biedt veel plezier, veel manieren om de bouwsets in een kubus te passen of veel verschillende vormen of structuren . Het meest gespeeld met Christamas-cadeau, verjaardagscadeau of een bonus voor iedereen om meer plezier te krijgen.

 • Product Beschrijving
  Jhua Magnetische magische kubus bouwstenen bevat 7 stukjes in verschillende vormen en kleuren om de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen te ontwikkelen, leerinteresse en manipulatief vermogen te stimuleren, voor volwassenen is deze magische kubus een goede manier om te ontstressen, vooral op het werk, naast een mooie verbinding van ouder-kindspel in het weekend. Klein en gemakkelijk in te pakken voor op reis of op de auto. Prachtig geschenk op Christams, Verjaardag, Nieuwjaar voor kinderen, vrienden, familie.

  Kenmerken:
  ★ De 3D magnetische puzzel is een spel van logische aanleg, ruimtelijk redeneren, mentale scherpte en heel veel plezier! Elke kit wordt geleverd met 7 magnetische 3D-kubuspuzzels, 54 extra gidskaarten en een mooi pakket. Urenlang plezier, het oplossen van deze magnetische bouwstenen voelt als een echte prestatie! Dit breinbreker-leerspeelgoed voor kinderen is geweldig om thuis, in de klas en op reis te gebruiken. Het is het perfecte cadeau voor gezinnen die samen willen spelen en leren terwijl ze een geweldige tijd hebben.

  ☆ Beste kerstcadeau voor verjaardag:
  ★ Dit geometrische puzzelblok speelgoed is een geweldig cadeau voor kinderen dat hen aanmoedigt om hun videogames en apparaten een tijdje opzij te zetten en onafhankelijk denkvermogen op te bouwen. Dit is een leerspeelgoed dat hen kan betrekken bij autoritten, vliegtuigritten, zomertijd en wanneer je maar wilt om intellectuele ontwikkeling te stimuleren. Het beste cadeau voor kerst, verjaardag of een andere gelegenheid om een ​​cadeau te geven.

  Specificaties:
  * Aanbevolen leeftijd: ouder dan 3 jaar
  * Materiaal: niet giftig plastic
  * Inhoud: 7st stenen
  * Pakketafmetingen: 9 * 8 * 6 cm (3,5 * 3,2 * 2,6 inch)
  * Pakketgewicht: 214 g / 0.47lbs

  Pakket bestaat uit:
  7 stuks magnetische stenen
  54 stuks extra gidskaarten

  Jhua Magnetisch Speelgoed Magische Kubussen Magneetblokken voor Kinderen Magnetische Bouwstenen Bakstenen Speelgoed voor Volwassenen Stressverlichting Educatieve Puzzels-B07G9W4LN8