Sale
16/ 18 wiel eenwielers met gekleurde banden voor kinderen/jongens/meisjes beste kerstcadeau ergonomisch zadel-B08TR1WY5F

16"/ 18" wiel eenwielers met gekleurde banden voor kinderen/jongens/meisjes beste kerstcadeau ergonomisch zadel-B08TR1WY5F

€90,58 €69,27
Aantal:  
Model: B08TR1WY5F
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:


* Size:

 • □ Duurzaam: de eenwieler maakt gebruik van gesmeerde krukken van hoge kwaliteit, duurzame en hoogdempende lagers voor soepelere beweging.

 • □ Comfortabel zadel: de eenwieler keurt een standaard comfortabel zadel aan en is ontworpen volgens de ergonomie.Het hoge en lage ontwerp zorgt voor balans, en het zadel heeft een ontwerp voor de voor- en achterste armleuning, die niet alleen comfortabel en duurzaam is, maar ook veilig om te gebruiken.

 • □ Handige opslag: de kruiwagen is klein en gemakkelijk op te slaan / transport.Toegang tot openbare plaatsen, bussen, treinen toestaan.

 • □ Gemakkelijk te monteren: deze lichtgewicht en duurzame eenwieler is eenvoudig te installeren.Alle hulpmiddelen en de installatiehandleiding zijn opgenomen in het vak.Je moet gewoon een paar keer doorbrengen om te monteren.Dit is een leuk cadeau, kerstcadeau, verjaardagscadeau voor kinderen en vrienden.Perfect voor shot pendelen.

 • □ De eenwieler is geschikt voor tieners en volwassenen.Het is niet alleen een recreatieve sport, maar ook een competitieve sport.We raden aan dat als je de sport voor de eerste keer oefent, draag beschermende uitrusting en train met andere mensen.

 • □ Beschrijving:
  Deze kenmerkende eenwieler combineert plezier en hones je vaardigheden en is een ideale vrijetijdsbesteding voor jong en oud.Unicycling verbetert zowel je fysieke als intellectuele dapperheid.De Unicycle is ergonomisch ontworpen en heeft voor- en bumpers op het zadel om de fiets te beschermen tegen hobbels en krassen.Met de handige releaseklem kunt u snel uw gewenste rijhoogte selecteren.De comfortabele stoel is opgevuld met dik schuim.De installatie van de Unicycle-fiets is erg gemakkelijk.

  □ Specificatie:
  Frame Materiaal: Mangaanstaal, Aluminiumlegering
  Wielmaat: 16 inch, 18 inch
  Geschikte hoogte: 16 inch: 120-155cm (47-61IN);18 inch: 145-165cm (47-65IN).

  □ Feature:
  - Extreem antislippedalen en banden. Het gebruik van hoogwaardige rubberen loopvlakbanden, slijtvast. Non-slippedalen verhogen de wrijving en voorkomen effectief slippen.
  - Deze eenwieler is geschikt voor zowel beginners als professional, met een grote aanpassing van de zithoogte.
  - Volgens somatologie en bewegingskenmerken, ergonomisch ontwerp.

  □ Pakketinhoud:
  1 × wiel eenwieler

  □ OPMERKING:
  - Er is mogelijk een fout van 1-3 cm als gevolg van handmatige meting.
  - Er kan een chromatische aberratie zijn vanwege het verschil tussen de opnamelamp en het display.Raadpleeg het eigenlijke product.

  16"/ 18" wiel eenwielers met gekleurde banden voor kinderen/jongens/meisjes beste kerstcadeau ergonomisch zadel-B08TR1WY5F