Sale
VORCOOL Paraplumuts geïsoleerd warm gebreide thermische winter stijlvolle pet voor mannen vrouwen (zwart)-B07L6J4YDP

VORCOOL Paraplumuts geïsoleerd warm gebreide thermische winter stijlvolle pet voor mannen vrouwen (zwart)-B07L6J4YDP

€40,48 €12,70
Aantal:  
Model: B07L6J4YDP
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • Dubbellaags met gevoerd vizier houdt je bijzonder warm en ziet er cool uit.

 • Modieus design met vlechtgebreide elementen. Een geschikt, gebogen klep beschermt je gezicht perfect en beschermt je tegen wind en zonlicht. En het is ook licht genoeg om de oren en het hoofd te bedekken, om ze op koude winter- en herfstdagen zeer warm te houden, zelfs als je een groot hoofd of dik haar hebt.

 • Leuke dagelijkse muts voor alle outdoorsporten en activiteiten, of gewoon stijlvol.

 • Gelegenheid: een mooie muts voor dagelijks gebruik, ochtendgymnastiek, snowboarden, skiën, rodelen, klimmen, outdoor-activiteiten enz. Je kunt hem eenvoudig in het voorjaartransport naar de herfst en winter dragen. De ademende functie stimuleert je om het op een warme dag te dragen en de comfortabele, warme fleecevoering is voldoende om je de hele dag door in koud klimaat warm te houden.

 • Licht, zacht en zijdeachtig, hoge rekbaarheid, robuust en duurzaam. Het verbleekt niet en kleine ballen vormen zich bij intensief gebruik.

 • Beschrijving:

  Deze gebreide muts van wol is duurzaam en niet giftig. Zijn bijpassende gebogen schildvizier-design, dat je gezicht perfect kan beschermen, beschermt tegen wind en zonlicht. En het dikke, compacte ontwerp zorgt ervoor dat je er bij koud weer cool uitziet.

  Kenmerken:

  - Kleur: zwart.
  - Materiaal: wol.
  - Afmetingen: 19,5 x 20 x 2 cm.
  - Modieus ontwerp voor kabelbreielementen. Een geschikt, gebogen klep beschermt je gezicht perfect en beschermt je tegen wind en zonlicht. En het is ook licht genoeg om de oren en het hoofd te bedekken, om ze op koude winter- en herfstdagen zeer warm te houden, ook als je een groot hoofd of dik haar hebt: licht, zacht en zijdeachtig, hoge rekbaarheid, robuust en duurzaam. Het verbleekt niet en kleine ballen vormen zich bij intensief gebruik.
  - Gelegenheid: een mooie muts voor dagelijks dragen, ochtendgymnastiek, snowboarden, skiën, rodelen, klimmen, outdoor-activiteiten enz. Je kunt hem eenvoudig in het voorjaartransport naar de herfst en winter dragen. Zijn ademende functie moedigt je aan om hem op een warme dag te dragen, en de comfortabele, warme fleecevoering is genoeg om je de hele dag door in koud klimaat warm te houden. Leuke dagelijkse beanie-muts voor alle wintersporten in de open lucht of gewoon stijlvol.
  - Dubbellaags met gevoerd vizier houdt je bijzonder warm en ziet er cool uit.

  Inhoud levering:

  1 x gebreide muts.

  VORCOOL Paraplumuts geïsoleerd warm gebreide thermische winter stijlvolle pet voor mannen vrouwen (zwart)-B07L6J4YDP