Sale
EVA Foam Play Mat Baby Foam Crawling Mat - Perfect Voor Vloerbescherming Garage Oefening Yoga Speelkamer - Prachtige Home Decor Brown 24-B08VHC2GG9

EVA Foam Play Mat Baby Foam Crawling Mat - Perfect Voor Vloerbescherming Garage Oefening Yoga Speelkamer - Prachtige Home Decor Brown 24-B08VHC2GG9

€90,10 €58,86
Aantal:  
Model: B08VHC2GG9
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • [GROOTTE] De grootte van elke puzzelspelmat is 12 x 12 x 0,5 inch (30 x 30 x 1,2 cm), elke set van 16/24/40 watt, met een oppervlakte van 15,5 / 23,25 / 38,75 vierkante voet, wat kan worden aangepast aan de installatie van persoonlijke behoeften.

 • [EVA-MATERIAAL] Het babyschuimkussen is gemaakt van hoogwaardige EVA-milieuvriendelijke materialen, zacht en comfortabel, geluidsisolatie, geluidsreductie, kan naar believen worden verwijderd, niet gemakkelijk te vervormen. De dikte is maximaal 1,2 cm. Als de baby valt, kan dit de impact van de impact verminderen en de baby beter beschermen.

 • [BESCHERM JE VLOER] In elkaar grijpende puzzelmatten kunnen je vloer beschermen tegen krassen, krassen en deuken, vooral wanneer ze worden gebruikt in homegyms, garages of kinderspeelplaatsen.

 • [GEMAKKELIJK TE REINIGEN EN OPBERGEN] Het oppervlak heeft een waterdicht ontwerp, dat gemakkelijk en snel alle gemorste vloeistoffen, zweet en vlekken kan wegvegen. Het heeft een oppervlak met veel grip dat vallen en uitglijden voorkomt. Het kan gemakkelijk overal in huis worden opgeborgen, of het kan gemakkelijk naar buiten worden gedragen.

 • [VAN TOEPASSING] De kettingtapijten passen nauw in elkaar, net als een puzzel. Het is een ideale keuze voor woonkamer, slaapkamer, babykamer en andere plaatsen en biedt u een comfortabele omgeving en veiligheid voor kinderen.

 • Kenmerken:
  1. Elke puzzelmat kan worden gemengd en aangepast om aan uw behoeften of interactieve speeltijd te voldoen. De stukjes van de puzzel kunnen zelfs worden gebruikt om creatieve vormen en afbeeldingen te maken.
  2. Het kan voorkomen dat de voeten de koude hardhouten vloer rechtstreeks raken, het is waterdicht en antislip, gemakkelijk schoon te maken.

  specificatie
  Materiaal: EVA-materiaal
  Afmetingen: 30 x 30 x 1.2 cm / 12 x 12 x 0,5 inch
  Bijpassend: 16/24/40 speelmatten met tegels

  Over geur:
  Omdat de goederen in een volledig gesloten verpakking zitten, zullen er restgeuren ontstaan. U kunt er echter zeker van zijn dat het veilig is. Plaats het product na ontvangst op een geventileerde plaats om de geur te verwijderen.

  Over bubbels:
  Onze producten worden in één keer gemaakt door schuimen op hoge temperatuur, en lichte poriën en inkepingen op de rug zijn normaal.

  Opmerking:
  1. Vanwege verschillende meetmethoden is de fout over het algemeen 1-3 cm en valt het foutbereik niet binnen het kwaliteitsbereik.
  2. Als u tijdens het gebruik problemen ondervindt, stuur ons dan een e-mail, dan staan ​​wij altijd voor u klaar.

  EVA Foam Play Mat Baby Foam Crawling Mat - Perfect Voor Vloerbescherming Garage Oefening Yoga Speelkamer - Prachtige Home Decor Brown 24-B08VHC2GG9