Sale
Duurzame scooter Compacte veilige scooter voor volwassenen Scooter met speciale effecten om verkeersopstoppingen te vermijden-B08S7RMWLN

Duurzame scooter Compacte veilige scooter voor volwassenen Scooter met speciale effecten om verkeersopstoppingen te vermijden-B08S7RMWLN

€90,70 €69,13
Aantal:  
Model: B08S7RMWLN
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • Compacte, gemakkelijk te dragen, geïntegreerde carrosserie van versteviging.

 • Versterkte waterdichte hoes van 65 mangaanstaal ook rem, rem kan worden ingedrukt, slijtvast en veiliger meer gegarandeerd.

 • Scooter erg goed om verkeersopstoppingen te vermijden, maar toch draagbaar genoeg om naar winkelcentra en conferenties, bussen en treinen te dragen.

 • Aluminium wielkern voor en achter, hoogelastisch PU-wiel.

 • Goede keuze voor werkoverdracht, woon-werkverkeer, school, kantoor of een wandeling langs de rivier, bezienswaardigheden bekijken en avontuur tijdens de reis.

 • Feature:

  1. Compacte, gemakkelijk te dragen, geïntegreerde carrosserie van versterking.
  2. Scooter erg goed om verkeersopstoppingen te vermijden, maar toch draagbaar genoeg om naar winkelcentra en conferenties, bussen en treinen te dragen.
  3. Goede keuze voor werkoverdracht, woon-werkverkeer, school, kantoor of een wandeling langs de rivier, bezienswaardigheden bekijken en avontuur tijdens de reis.
  4. Wielkern van aluminiumlegering voor en achter, hoogelastisch PU-wiel.
  5. Versterkte waterdichte hoes van 65 mangaanstaal ook rem, rem kan worden ingedrukt, slijtvast en veiliger meer gegarandeerd.  Duurzame scooter Compacte veilige scooter voor volwassenen Scooter met speciale effecten om verkeersopstoppingen te vermijden-B08S7RMWLN