Sale
BRIO Vrachttrein & Tunnel - 33891-B07KM9YHQM

BRIO Vrachttrein & Tunnel - 33891-B07KM9YHQM

€56,44 €11,42
Aantal:  
Model: B07KM9YHQM
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • Laad de zwaarste lasten in met de BRIO World Vrachttrein & Tunnel; deze speelgoedtrein rijd over de heuvels en door de valleien om de vracht naar elke willekeurige haven of opslag te brengen in jouw BRIO World; er is zelfs ruimte aan boord voor een machinist; de slimme verpakking van de trein kan ook in een stijlvolle doorzichtige tunnel worden getransformeerd - zet deze op een BRIO World rails en daar ga je!

 • Wanneer je kind met BRIO speelt zal het zeker herinneringen uit je jeugd oproepen; dit Zweedse merk produceert al speelgoed sinds 1884; hierdoor is de kans groot dat je vroeger zelf met speelgoed van BRIO hebt gespeeld; al vanaf het begint produceert dit merk innovatieve speelproducten met een stukje vakmanschap; zo zijn er schattige trekdieren voor de allerkleinsten en spannende treinbanen voor peuters en kleuters; al het speelgoed is gemaakt van stevig hout of kunststof wat wel tegen een stootje kan; het doel van BRIO is om jouw kinderen leuke jeugdherinneringen mee te geven; door ze creatief te laten spelen leren kinderen de wereld ontdekken; de fantasieën die ze maken ondersteunen de groei en ontwikkeling van je kind op een veilige manier

 • Voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar

 • Afmetingen product: 23,5 x 7,8 x 7,8 cm

 • Productbeschrijving

  Laad de zwaarste lasten in met de BRIO World Vrachttrein & Tunnel. Deze speelgoedtrein rijd over de heuvels en door de valleien om de vracht naar elke willekeurige haven of opslag te brengen in jouw BRIO World. Er is zelfs ruimte aan boord voor een machinist. De slimme verpakking van de trein kan ook in een stijlvolle doorzichtige tunnel worden getransformeerd - zet deze op een BRIO World rails en daar ga je.

  Veiligheidswaarschuwing

  Geen

  BRIO Vrachttrein & Tunnel - 33891-B07KM9YHQM