Sale
BRIO Record & Play Treinstation - 33840-B079M9VLV1

BRIO Record & Play Treinstation - 33840-B079M9VLV1

€75,20 €16,02
Aantal:  
Model: B079M9VLV1
Beschikbaarheid: Op voorraad

 • Wie zegt dat het wachten op de trein niet leuk kan zijn? Dit ingenieuze treinstationnetje heeft een nieuwe versie van de BRIO Record & Play functie; druk op één knop en spreek je boodschap in, druk op de andere knop om te horen wat je had ingesproken; test, test! Wie wil de volgende trein aankondigen?

 • Wanneer je kind met BRIO speelt zal het zeker herinneringen uit je jeugd oproepen; dit Zweedse merk produceert al speelgoed sinds 1884; hierdoor is de kans groot dat je vroeger zelf met speelgoed van BRIO hebt gespeeld; al vanaf het begint produceert dit merk innovatieve speelproducten met een stukje vakmanschap; zo zijn er schattige trekdieren voor de allerkleinsten en spannende treinbanen voor peuters en kleuters; al het speelgoed is gemaakt van stevig hout of kunststof wat wel tegen een stootje kan; het doel van BRIO is om jouw kinderen leuke jeugdherinneringen mee te geven; door ze creatief te laten spelen leren kinderen de wereld ontdekken; de fantasieën die ze maken ondersteunen de groei en ontwikkeling van je kind op een veilige manier

 • Voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar

 • LR44 2x benodigde batterij(en) zijn niet inclusief

 • Afmetingen product: 15,4 X 12,7 X 11,2 cm

 • Productbeschrijving

  Wie zegt dat het wachten op de trein niet leuk kan zijn? Dit ingenieuze treinstationnetje heeft een nieuwe versie van de BRIO Record & Play functie. Druk op één knop en spreek je boodschap in, druk op de andere knop om te horen wat je had ingesproken. Test, test. Wie wil de volgende trein aankondigen?

  Veiligheidswaarschuwing

  Geen

  BRIO Record & Play Treinstation - 33840-B079M9VLV1